Ribarnica Braca

Prije točno godinu dana započeli smo sa radom ribarnice u Virovitici gdje raspolažemo sa preko 20 vrsta svježe jadranske ribe, 8 vrsta domaće slatkovodne ribe te 20 vrsta smrznute ribe i ribljih preradevina. Takoder imamo u ponudi zacin Jagetty koji je sama izradila gospođa sa prirodnim sastojcima te vino iz podruma Vineda koji raspolažu sa visoko kvalitetnim vinom sa Virovitičkog područja. Sorte ribe i kolicine ovise o dnevnom ulovu nasih domacih ribara od kojih dovozimo i preuzimamo ribu.

Ribarnica je radila do sada 25 godina pod istim nazivom koji smo i sami zadržali kao jedan imidž Virovitički. Vlasnici prijašnji su odlazili u mirovinu gdje smo suprug i ja odlučili se uhvatiti u koštac sa pomalo nepoznatim poslom no snažnom voljom za radom te smo otkupili ribarnicu. Kako smo poduzetničkog duha, mladi ja sa svega svojih 28 godina a suprug 30 godina i djetetom od 2 godine u ovoj teškoj situaciji u nasoj zupaniji dolazili je do masovnog otpustanja radnika i zatvaranja tvornica. Nije nam bila zelja napustiti nasu domovinu i svoje ideje realizirati negdje vani vec smo odlučili ostati gdje vec imamo dobre i cvrste temelje za rad.
Kupci su to prepoznali i osim naseg truda da dovozimo u roku 24 sata svjezu ribu uvjek smo fleksibilni za udovoljavanje kupcu za dostavu i izbor nekih vrsta koje nemaju gdje nabaviti a u nasem kraju gdje smo dosta udaljeni od mora je i nemoguca misija za njih.

Prije svega ovaj posao obavljamo sa velikom ljubavi jer zelimo da se nas narod sto vise upozna sa domacom ribom, zelja nam je da sto vise mladi krene posjećivati i trznice kako bi nasi lokalni opg sto bolje radili i prodavali. Nasa zemlja je pre puna toliko divnih domacih proizvoda kao i riba i smatramo da ima tu dosta prostora za napredak. Osim ribarnicom bavimo se i uzgojem domaćih nektarina, bresaka, i ljesnjaka. U realizaciji smo prosirenja djelatnosti street fodda gdje planiramo imati svjezu ribu u ponudi kao zdrave i brze obroke. Smatram da uz jako puno truda, volje i ljubavi svi bi uspjeli u izgradnji poslova uz podrsku jednih drugih. Nasa zemlja je mala zemlja no zemlja najvecih prirodnih darova i ljepota.

Adresa: Trg fra Bonifacija Gerbera 9 33 000 Virovitica
Facebook stranica: Ribarnica Braca
Kontakt telefon: 098 164 7676

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email